Mircea Diaconu nu mai poate candida la Parlamentul European

Decizia aparţine Biroului Electoral Central, care a respins candidatura lui Mircea Diaconu pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai a.c. Diaconu poate contesta în instanţă decizia BEC.

Mircea Diaconu şi-a depus, săptămâna trecută, la BEC, dosarul de candidatură şi listele de susţinători necesare pentru a candida independent la Parlamentul European.

Agenţia Naţionala de Integritate (ANI) a transmis o scrisoare către BEC, prin care avertiza că o eventuala decizie de validare a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare „ar fi de natură să încalce principiul supremaţiei interesului public şi principiul integrităţii în exercitarea funcţiei publice şi ar avea ca efect privarea legii de efecte juridice".
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...