NEWS ALERT: O ambulanţă implicată într-un accident rutier pe DN 7

UPDATE: Pacienta de 56 de ani transportată în ambulanţa implicată într-un accident rutier pe DN 7 – la Goleşti, a murit la Spitalul Judeţean Vâlcea. Deocamdată nu se ştie dacă decesul a survenit din cauza afecţiunilor pentru care a fost preluată de ambulanţă sau din cauza rănilor produse de accident, acest lucru urmând să se stabilească în urma necropsiei.

Cercetările la faţa locului s-au încheiat parţial, iar vinovat pentru producerea accidentului rutier se face şoferul unui Opel, un bărbat de 55 de ani, care a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de ambulanţa aflată în misiune. În ceea ce-i priveşte pe şoferul şi asistenţa de pe ambulanţă, aceştia au răni uşoare se pare, ei fiind încă la UPU.

Accident rutier grav pe DN 7, la Goleşti, acolo unde o ambulanţă a fost lovită din plin de un autoturism. Maşina, ce circula din direcţia Rm. Vâlcea – Piteşti, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de ambulanţa ce mergea regulamentar. În ambulanţă se aflau trei persoane, şoferul, asistenţa şi un pacient, care au fost răniţi uşor, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, primind diagnosticul iniţial de politraumatisme multiple.

Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă parţial, timp în care poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea fac cercetări la faţa locului.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...