REŢETA ZILEI: Turnuleţe cu sos de roşii

02 Apr 2014
Ce vă trebuie? două vinete, şase roşii, doi dovlecei, o cutie de roşii cuburi în suc propriu, ulei, sare, câteva frunze de busuioc şi câteva crenguţe de mărar, ambele proaspete.

Cum se prepară? Se spală legumele, se feliază şi se presară pe ele puţină sare. Se unge un vas cu ulei şi se aşează în straturi: felii de vinete, de roşie, de dovlecel, din nou de roşie, de vinete, de dovlecel şi iar de roşie. Se pune peste fiecare turnuleţ câte o lingură din roşiile mărunţite şi o picătură de ulei, apoi se introduce vasul la cuptor, circa 20 de minute. Când sunt gata, turnuleţele se servesc cu busuioc şi mărar.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...