La Ski Resort Transalpina, week-end Winter Drop in Summer!

Ski Resort Transalpina, singurul domeniu schiabil din Romania, care în acest sezon a avut zăpadă cât n-au avut toate celelalte staţiuni montane la un loc, va invita acest weekend la Winter Drop in Summer!
02
Evenimentul Winter Drop in Summer, organizat în colaborare echipa Rider Ready şi Astronaut Kru, începe vineri, 4 aprilie şi va dura pana duminică, 6 aprilie. În această perioada vor avea loc: un concurs de schi şi snowboarding, o petrecere de seară, două spectacole de magie şi stand up comedy şi, cel mai important, trei sesiuni de demonstraţii si explicaţii pentru schiori şi snowboarderi.
03
În Vidra – judeţul Vâlcea, la Ski Resort Transalpina, stratul de omăt este de jumătate de metru, vremea este impecabilă, iar pârtiile perfecte din golul alpin situat între cotele 1.830 m – 2.000 m, îi fac pe cei care vor alege această destinaţie să se bucure de un weekend petrecut ca în toiul iernii. Se schiază în condiţii bune chiar şi pe pârtiile de sub Telegondola!

Bronzul şi buna dispoziţie vor completa acest sfarsit de saptamana inedit!

transalpina 4

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...