Clădirile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au devenit neîncăpătoare pentru poliţiştii autohtoni, ei călcându-se pe picioare prin birouri. Tocmai de aceea, conducerea unităţii a decis să găsească alte spaţii, în alte colţuri ale municipiului Rm. Vâlcea, pentru unele structuri.

Iar Biroul Rutier Rm. Vâlcea a fost cel mai la îndemână, după ce şi subcomisarul Florian Ioniţă, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, şi-a „evacuat" colegii din sediul de la Râureni, nu mai departe de acum câţiva ani. Acum, poliţiştii de circulaţie municipali se vor muta în clădirea Vămii Vâlcea, pe strada Ion Referendaru, nr. 10, în municipiul Rm. Vâlcea. Sigur, asta în urma unui protocol încheiat între IPJ Vâlcea şi Direcţia Regională a Vămilor Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Vâlcea. Astfel, vameşii s-au angajat să le pună la dispoziţie 3 - 4 birouri pentru care nu se va percepe niciun fel de chirie.

Poliţiştii Biroului Rutier Rm. Vâlcea urmează să se mute în noile birouri de pe strada Ion Referendaru la începutul lunii aprilie 2014, după ce se vor termina igienizarea şi se vor introduce reţelele de telefonie, internet, cablu etc.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...