VIDEO: Vâlcenii au ajuns să fure şi florile de pe stradă

Incredibil, dar adevărat! Aproape zilnic, poliţiştii locali depistează vâlceni care fură florile ce au fost plantate de Primăria Râmnicului pe marginea străzii. Din cauza sărăciei sau, poate, doar a indolenţei, oamenii rup pur şi simplu florile, iar dacă pe unele le fură, pe altele le lasă acolo unde au fost sădite. Chiar în data de 27 martie, la miezul-nopţii, o femeie a fost văzută pe camerele video în timp ce smulgea flori din jardinierele de pe Podul Vinerii. „A fost direcţionat, de îndată, un echipaj mobil al Poliţiei Locale, care a reţinut persoana, ce avea asupra sa florile respective şi care a fost identificată ulterior ca fiind D. Ana, în vârstă de 58 ani, domiciliată în cartierul Ostroveni" – se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Râmnicului.

De asemenea, şi luni, 31 martie, în jurul orei 11.23, în zona de Nord a municipiului, o femeie şi-a îndemnat nepoţii, de 10 şi 13 ani, să fure florile din giratoriul de la intersecţia străzii Grigore Procopiu cu Calea lui Traian, iar ea stătea şi îi supraveghea. „Minorii M. Nicolae Marian şi C. Fernando – cu vârste de 10 şi 13 ani – împreună cu bunica lor M. Floarea, în vârstă de 55 ani, sunt domiciliaţi în Bujoreni, iar amenda contravenţională a fost acordată bunicii coordonatoare a întregii acţiuni" – mai spune conducerea primăriei.

Ca un avertisment pentru hoţii de flori, Primăria Râmnicului anunţă că se vor monta încă 4 camere rotative ultramoderne, în locaţii deja existente, în vederea optimizării şi eficientizării sistemului iniţial.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...