Bogdan Pistol riscă să rămână, din nou, şomer. Ion Cîlea îi cere demisia

CONFLICT. „Pistol a fost pe mână cu ei la şedinţa de vineri şi a afirmat lucruri care nu sunt adevărate şi el ştie bine asta. Sigur, s-ar putea să nu aibă habar de anumite lucruri pentru că el nu face nimic toată ziua. Nu a fost niciodată pe teren, la lucrări sau la investiţii. Se duce numai unde îl trimite Buican şi numai să facă rău" – ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.

Pericol mare pentru tânărul liberal Bogdan Pistol, care este pe punctul de a rămâne din nou şomer. Cunoscut pentru apetitul său scăzut de muncă, Pistolică şi-a văzut visul împlinit cu ochii când a fost numit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Asta pentru că acolo nu are prea multe lucruri de făcut, nu dă pe brânci cu munca, iar timp liber are berechet. Sigur, omul aşa era obişnuit încă dinainte de a ocupa această funcţie, pentru că, liber de contract fiind, el nu reuşea să-şi găsească un loc de muncă, nefiind în stare să se trezească de dimineaţă, ca şi şeful său de partid de la Bucureşti. Degeaba li s-a făcut milă colegilor săi din PNL Vâlcea şi au încercat să-i găsească un serviciu, că pe Pistol nu-l satisfăcea orice. Dar a venit oportunitatea de a merge la Consiliul Judeţean Vâlcea, ca vicepreşedinte, şi nu a ratat-o.

Numai că, aşa cum spuneam, pe cât de repede şi uşor a primit această funcţie, tot la fel ar putea să o şi piardă. Iar marea lui greşeală a fost făcută zilele trecute, atunci când s-a alăturat protestului colegilor săi de la PNL, care au făcut un circ de nedescris la Consiliul Judeţean, iar apoi au părăsit şedinţa şi au protestat în faţa Prefecturii Vâlcea. Liberalii au protestat împotriva conducerii CJ Vâlcea, conducere din care şi Bogdan Pistol încă mai face parte, iar atitudinea sa a fost aspru criticată de preşedintele Ion Cîlea, care i-a cerut demisia de onoare, pentru că altfel va lua el măsuri. „Păi el nu face parte din conducerea asta. În mod normal, după ce a plecat de la şedinţă şi a protestat, ar fi trebuit să se retragă, să plece din fruntea CJ. Liberalii dacă sunt în opoziţie şi protestează, atunci să îşi retragă toţi oamenii din funcţiile de conducere. Pistol a fost pe mână cu ei la şedinţa de vineri şi a afirmat lucruri care nu sunt adevărate şi el ştie bine asta. Sigur, s-ar putea să nu aibă habar de anumite lucruri pentru că el nu face nimic toată ziua. Nu a fost niciodată pe teren, la lucrări sau la investiţii. Se duce numai unde îl trimite Buican şi numai să facă rău. Eu am vrut să fiu elegant cu el şi nu i-am făcut ce mi-a făcut mie fostul preşedinte pe vremea cât eu eram vicepreşedinte. Dar văd că nu am cu cine şi va trebuie să luăm măsuri" – ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...