Ştefan Prală: „Avem candidaţi redutabili care au făcut treabă bună în Parlamentul European"

Mesajele privind refacerea Dreptei, dar şi mobilizarea pentru alegerile prezidenţiale au predominat la evenimentul organizat de PDL la Sala Palatului, şi anume lansarea candidaţilor PDL la alegerile europarlamentare. Ideea centrală a mesajelor transmise de lideri a fost aceea că succesul la aceste alegeri aduce şi vremuri bune pentru PDL.

„Victoria din 25 mai va deschide calea către Cotroceni, iar victoria din noiembrie va deschide poarta Guvernului pentru PDL. Voi fi primul dintre dumneavoastră care voi sta în spatele candidaţilor, voi lupta cu ei în prima linie, pentru această victorie", a spus Cătălin Predoiu.

"Vreţi ca în România dreapta să se facă în jurul PDL? De asta trebuie să câştigăm alegerile! Vrem ca în România dreapta să se facă în jurul PDL? Da. De-asta trebuie să câștigăm alegerile. Anul ăsta, anul dreptei!" – a declarat europarlamentarul Monica Macovei.
PDL euro
Prezent la Sala Palatului, alături de mai mulţi lideri pedelişti vâlceni, Ştefan Prală, candidat la poziţia 21, pe lista PDL pentru europarlamentare, a plecat mobilizat de la lansare, susţinând că face tot ce ţine de el pentru ca partidul să înregistreze un scor rezonabil. „Au fost prezenţi 7.000 de oameni acolo. M-am bucurat de prezenţa şefului PPE, Joseph Daul, care a răspuns invitaţiei PDL. S-au transmis mesaje de forţă. Avem candidaţi redutabili care au făcut treabă bună în Parlamentul European. Spre exemplu, Monica Macovei a avut rapoarte cât ale tuturor parlamentarilor PSD şi PNL la un loc. Avem o echipă puternică, formată din oameni care au confirmat la Parlamentul European. Am speranţe că vom obţine 7 – 8 europarlamentari, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Din punct de vedere al valorii candidaţilor suntem net superiori, însă ştim cu toţii că votul este politic, iar românii nu prea sunt interesaţi de aceste alegeri. Mai mult ca sigur, la vot se vor prezenta militanţii partidelor politice" – susţine Ştefan Prală.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...