REŢETA ZILEI: Piept de pui cu legume

28 Mar 2014
Ce vă trebuie? un piept de pui; o ceapă; 2 ardei graşi; o ceaşcă de ulei; o ceaşcă de apă; sare; piper; condiment pentru pui; 3 roşii

Cum se prepară? Se spală carnea şi se taie fâşii mai groase pe lung. Legumele se spală şi se taie în cuburi de mărime preferenţiala, depinde cum doriţi să se simtă. Legumele tăiate mai mici se înmoaie mai repede.Se încinge uleiul într-o tigaie în care să încapă toate ingredientele. După ce s-a încins, se pun fâşiile de piept de pui în tigaie. Când carnea nu mai pare a fi crudă la suprafaţă (se albeşte), se adaugă legumele şi se lasă la călit împreună cu puiul şi se adaugă ceaşca de apă. Se amestecă din când în când ca să nu se ardă nici puiul şi nici legumele.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...