REŢETA ZILEI: Borş de primăvară (de post)

28 Mar 2014
Ce vă trebuie? 6 fire de ceapă verde, 1 fir usturoi verde, 4 legături de lobodă, 2 legături de ştevie, mai multe frunze de spanac, 1 lingură de orez, 2 cartofi, 1 lingură bulion, 1 cană de borş, 1 legătură mărar, pătrunjel şi leuştean, sare şi piper după gust.

Cum se prepară? Se curăţă şi se spală bine toate zarzavaturile. Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt, orezul se spală în mai multe ape şi cartofii tăiaţi în cubuleţe şi se adaugă toate la fiert în doi litri de apă. Când sunt aproape fierte, adăugăm frunzele de lobodă, ştevie şi spanac tăiate în fâşii, apoi punem bulionul, sarea şi piperul. După ce s-au fiert toate zarzavaturile, punem borşul şi lăsăm să dea într-un clocot. Luăm oala de pe foc şi adăugăm verdeaţa tăiată mărunt. Se poate servi cald sau rece.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...