NEWS ALERT: Proxenetă din Brezoi, trimisă la Colibaşi alături de soţul ei

Magistraţii Tribunalului Vâlcea le-au pus gând rău proxeneţilor din judeţ. În ultima perioadă, judecătorii au decis să trimită după gratii mai mulţi traficanţi de carne vie. Ce-i drept, dosarele datează de câţiva ani şi abia acum se dau condamnările, dar chiar şi aşa, e mai bine mai târziu decât niciodată. Este şi cazul soţilor proxeneţi Cristea din Brezoi, care au fost ridicaţi de mascaţi încă din data de 6 septembrie 2012, iar mai apoi au fost trimişi în judecată.

Acum Poliţia Vâlcea a fost nevoită să pună în aplicare, miercuri, 27 martie 2014, un mandat de aducere pe numele Laurei Ana-Maria Cristea, care se alătură soţului ei în Penitenciarul Colibaşi, pentru o perioadă de 5 ani de zile, cât a fost condamnată pentru trafic de persoane.

Povestea, aşa cum spuneam, a început în anul 2012, când trupele speciale ale Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi de procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea au descoperit că, în anul 2011, soţii Laura Ana – Maria şi Venus Cristea au racolat mai multe tinere, printre care şi o minoră de 17 ani, pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă, le-au obligat să se prostitueze pe Valea Oltului, iar cu banii câştigaţi de pe urma tinerelor exploatate sexual,în jur de 30.000 de euro, şi-au luat casă şi maşină. Clienţii erau racolaţi, în special, din rândul cunoscuţilor sau din restaurantele şi barurile cu program de noapte din zonă.

În momentul în care au început cercetările în acest caz, Venus Cristea era deja încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, el fiind condamnat într-un alt dosar de proxenetism, acolo unde actuala sa soţie era, de fapt, victimă şi purta un alt nume, semn că după ce a trimis-o să se prostitueze, a luat-o de nevastă.

Femeia s-a transformat între timp din prostituată în proxenetă, ea alăturându-se soţului ei în activitatea infracţională. Astfel, în dosarul despre care facem vorbire acum, Laura Ana – Maria Cristea a fost condamnată la 5 ani de închisoare, ea fiind transferată deja la Penitenciarul Colibaşi.
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...