FOTO: Dumitru Cornoiu, învestit oficial în funcţia de prefect la judeţului Vâlcea

Începând de astăzi, prefectul judeţului Vâlcea este Dumitru Cornoiu. Acesta a fost învestit oficial într-un cadru festiv, cel ce a făcut onorurile fiind subsecretarul de stat în MAI, chestorul de poliţie Florin Oprea.
investire prefect 6
La eveniment au fost prezenţi toţi directorii de deconcentrate, preşedintele Ion Cîlea, fostul prefect Mircea Nadolu, vicepreşedintele Dumitru Persu, şeful IPJ Vâlcea – Florian Marin, şeful Finanţelor Vâlcea – Gheorghe Gogârnoiu, viceprimarul Gigi Matei, şeful ISU Vâlcea – Adrian Mesescu, precum şi mulţi alţii.
investire prefect 7
Emoţionat, noul prefect Dumitru Cornoiu a depus jurământul de credinţă şi s-a adresat pentru prima dată în calitatea de reprezentant al Guvernului României în judeţ: „Văd în sală mulţi fişti colegi, pe majoritatea îi cunosc şi vă aştept să rezolvăm împreună problemele judeţului, pentru că dvs. dimensionaţi mai bine când e nevoie de intervenţia mea. Din tot sufletul vă propun o colaborare cel puţin egală ca cea de până acum. aş vrea să facem din judeţul Vâlcea în primul rând un lucru esenţial, să aplicăm legea, iar în al doilea rând să avem o relaţie deosebită cu cetăţenii. Am mare încredere în dvs. şi ştiu că fără dvs. nu pot să fac nimic. De aceea vă voi cere ajutorul constant".

investire prefect 2investire prefect 1investire prefect 8investire prefect 5

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...