SCHIMBARE. Vâlceanul i-a lăsat pe moldoveni cu un gust amar, care, ca dovadă a „aprecierii" lor, i-au făcut lui Renga un dosar penal pentru abuz în serviciu de mai mare frumuseţea.

Vâlceanul Radu Renga a primit un şut în dos de la Prefectura Vaslui, el fiind demis, zilele trecute, de Guvernul Ponta 3 şi înlocuit cu pesedistul Andrei Puică. Radu Renga, care a fost subprefect şi prefect de Vâlcea cu ceva ani în urmă, le-a lăsat moldovenilor o impresie destul de proastă, după episodul Pungeşti, când a trimis forţele de ordine să restabilească ordinea printre cetăţeni, el alegându-se din acest conflict şi cu un dosar penal pentru abuz în serviciu.

Ziariştii din Vaslui nu sunt prea blânzi cu el nici după ce a plecat de acolo, ei susţinând că Renga i-a lăsat o moştenire grea noului prefect. Printre acestea se numără zecile de procese intentate de Consiliile locale la Tribunal sau Curtea de Apel Iaşi, în scandalurile declanşate de exploatarea gazelor de şist, ţinând cont de faptul că majoritatea Consiliilor Locale s-au opus exploatărilor de către firma Chevron.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...