AVERTIZARE METEO: Vin ploile şi lapoviţa săptămâna viitoare

Duminică, cerul va avea unele înnorări în vestul şi nord-vestul ţării şi va fi senin în rest. Vântul suflă mai tare doar la munte, iar spre dimineaţă, în sud-est este posibil să apară ceaţa. Temperaturile minime se vor încadra între minus 2 grade în depresiuni şi 12 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade, cu valori uşor mai scăzute, spre 11 grade, doar pe litoral şi în Deltă.

Săptămâna viitoare, atmosfera se schimbă considerabil, iar temperaturile redevin normale pentru sfârşitul lunii martie. La mijlocul săptămânii maximele nu mai trec de 18 grade în nicio regiune. Luni, mai ales în jumătatea de vest a ţării, vor fi averse însoţite de descărcări electrice, vânt în rafale şi se pot strânge cantităţi de apă mai însemnate.

Marţi, ploile se extind în toate regiunile, iar miercuri va mai ploua prin nord, centru şi nord-est. La munte, sunt aşteptate şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vremea în Bucureşti

Luni, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal, cerul se va înnora în cursul nopţii, iar spre dimineaţă este posibil să apară câţiva stropi de ploaie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Marţi, cerul va fi înnorat şi trecător va ploua slab. Temperatura aerului, în scădere faţă de ziua precedentă, va avea o maximă de 16 - 17 grade. Miercuri, condiţiile de ploaie vor fi reduse, iar la amiază se vor înregistra cel mult 16 grade.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...