NEWS ALERT: Tir răsturnat pe Valea Oltului, la Lotrişor

Duminică dimineaţa, în jurul orei 06.41, un tir s-a răsturnat pe DN 7 – Valea Oltului, într-o curbă din zona Lotrişor. Accidentul a fost anunţat de un grup de vâlceni care plecau cu un autocar la Mănăstirea Prislop, poliţiştii rutieri ai SPR Vâlcea neştiind atunci de producerea accidentului.

Tirul, venit din Ungaria, transporta sticle goale, iar din cauza greutăţii şi a vitezei, într-o curbă s-a balansat şi s-a răsturnat în şanţ. Din fericire, şoferul ungur s-a ales cu răni uşoare.

Traficul nu a fost blocat, circulându-se normal pe Valea Oltulu, iar poliţiştii rutieri au chemat o macara pentru a scoate tirul din şanţ.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...