ZIUA POLIŢIEI: Poliţiştii vâlceni îşi expun echipamentele la River Plaza Mall

Ziua de 25 martie 2014 va fi una plină pentru poliţiştii vâlceni care vor sărbători Ziua Poliţiei. Tocmai de aceea, ei au organizat o serie de evenimente, decişi să-şi serbeze ziua în mijlocul oamenilor. Astfel că, începând cu ora 12.00, vâlcenii sunt invitaţi în parcarea de la River Plaza Mall, acolo unde va fi organizată o expoziţie inedită cu stand-uri de prezentare a tehnicii şi materialelor din dotarea următoarelor servicii şi compartimente din cadrul IPJ Vâlcea: Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului de Ordine Publică – Poliţia de Proximitate, Serviciului Rutier, Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă, Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Corpului Naţional al Poliţiştilor - Biroul Teritorial Vâlcea.

Mai mult decât atât, la orele 12.30 şi 17.00, mascaţii vor face o demonstraţie de forţă şi abilitate. Luptătorii vor face exerciţii demonstrative, ce-i vor încânta cu siguranţă pe cei mici.
ziua politiei 2
Şi criminaliştii au pregătit un program special, ei urmând să le arate celor interesaţi dotările laboratorului criminalistic şi de asemenea vor realiza fotografii vizitatorilor cu tehnica expusă. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă - Camera de Corpuri Delicte vor expune obiecte care au fost confiscate de către oamenii legii în decursul timpului. Poliţiştii rutieri împreună cu cei din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor distribui materiale informativ-preventive. Vizitatorii vor putea viziona o expoziţie de desene şi picturi realizate de copii cu tematică rutieră" – mai anunţă conducerea IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...