Două tinere, prinse de poliţişti cu păsările furate în portbagaj

În amiaza mare, două tinere au furat zeci de păsări din gospodăriile unor persoane din comuna Milcoiu. Ele le-au băgat în portbagajul unui autoturism marca Honda şi au fugit de la faţa locului. Ghinionul lor a fost că oamenii le-au văzut şi au sunat la Poliţia din Milcoiu, anunţând furtul şi dând marca şi numărul de înmatriculare al maşinii.

Astfel, pe DN 7, în drum spre Rm. Vâlcea, infractoarele au fost depistate de Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea, însă în maşină erau de fapt cinci tineri: Claudiu M. (şofer), din municipiul Râmnicu Vâlcea, de 22 de ani, Decebal G., de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, Valentina D., de 48 de ani, din Ocnele Mari, Nataşa G., de 48 de ani, din comuna Vlădeşti şi M. M. de 13 ani, din comuna Buneşti.

După cercetări, ce au avut loc la Secţia de Poliţie Rurală Milcoiu, s-a ajuns la concluzia că doar două dintre persoanele aflate în maşina în care se aflau păsările furate se fac vinovate de infracţiunile de furt, acestea fiind Valentina D. şi Nataşa G., care s-au ales cu dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...