BREAKING NEWS: 8 aprilie, un nou termen în dosarul lui Mircia Gutău

Azi, 20 martie a.c., la Curtea de Apel Craiova a avut loc un nou termen în dosarul „Locurile de joacă" în care inculpat este fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, dar şi naşul acestuia, omul de afaceri Ninel Geogescu.

Aşa cum era de aşteptat, magistraţii craioveni au mai dat un termen în apelul formulat de procurorii DNA şi de Mircia Gutău şi Ninel Georgescu, acesta urmând a avea loc în data de 8 aprilie 2014.

Ex-primarul Gutău se arată optimist în privinţa şanselor sale de a fi achitat, el susţinând că un lucru bun este că judecătorii au afirmat că îi vor aproba în scris audierea unor martori în dosar. Unul dintre aceştia martori este Elena Sâia, fosta şefa a Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Râmnicului. „Aşa cum am mai spus, aştept cu încredere să se termine şi acest apel şi am încredere în justiţie. La termenul de azi ne-au mai aprobat nişte martori, care să se exprime asupra oportunităţii investiţiei locurilor de joacă" – ne-a declarat fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...