Prietenul adjunctului Voica nu a promovat examenul

Poliţia Bălceşti are un nou şef. La concursul pentru postul de şef al Poliţiei Bălceşti, din data de 12 martie, s-au prezentat doi candidaţi: Constantin Gabăr şi Bogdan Ioana. Câştigător a fost desemnat cel din urmă, prietenul adjunctului Ilie Voica – Constantin Gabăr – nefiind în stare să promoveze examenul, cu toată susţinerea „morală" de care a beneficiat.

În data de 12 martie a.c., la Bălceşti a avut loc concursul pentru funcţia de şef al Postului de Poliţie, în cursă înscriindu-se doi candidaţi: cel ce a fost interimar până de curând, Constantin Gabăr, şi fostul şef al Postului de Poliţie Zătreni, Bogdan Ioana. Preşedintele comisiei de examinarea la concursul pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Bălceşti a fost nimeni altul decât adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul – şef Ilie Voica.

Trebuie menţionat că examenul pentru această funcţie s-a organizat de două ori în acest an, primul având loc în data de 31 ianuarie, atunci când s-au prezentat aceeaşi doi candidaţi, dar nu a promovat niciunul dintre ei. Sigur, atunci scriam că există îndoieli asupra corectitudinii concursului, ţinând cont de faptul că Voica şi Gabăr sunt buni prieteni, au fost colegi de şcoală, iar adjunctul IPJ Vâlcea este cel ce l-a adus pe Gabăr la Vâlcea de la Braşov, cu ajutorul chestorului Ion Stoica. Nu ştim însă dacă Ilie Voica nu l-a promovat pe Constantin Gabăr doar pentru că planul său a fost dezvăluit în presă sau dacă prietenul şi colegul său nu a fost în stare să ia notă de trecere, cert este că în ianuarie examenul a fost anulat.

Acum, aceeaşi doi candidaţi, Gabăr şi Ioana, au concurat pentru acelaşi post de la Bălceşti, iar câştigător a ieşit fostul şef al Postului de Poliţie Zătreni. Un lucru lăudabil din punctul nostru de vedere, agentul-şef Bogdan Ioana fiind un bun profesionist şi, cel mai important, cunoaşte foarte bine zona din punct de vedere al infracţionalităţii.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...