Costi Rădulescu vrea: MAI MULT SPRIJIN DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂŢII !

În cadrul unui interviu, deputatul social-democrat Costi Rădulescu a mărturisit că va face tot posibilul să aducă cât mai multe fonduri în judeţul Vâlcea, în special pentru spitale. Ţinând cont că acum ministrul Sănătăţii este vâlcean, parlamentarul PSD este încrezător că acesta îşi va îndrepta privirea şi către judeţul nostru.
Reporter: Domnule deputat cum decurge o zi din viaţa dumneavoastră atunci când la Camera Deputaţilor nu este Plen?

Costi Rădulescu: Păi, când nu suntem în Plen sunt Comisii şi uite ca să vă dau exemplul zilei de miercuri, 19 martie a.c., la ora 09.30, am avut o întâlnire cu raportorii pe probleme legislative, la ora 10.30 ne-am întâlnit cu Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, iar după aceea am plecat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru a discuta anumite probleme sesizate de mai mulţi primari din judeţul Vâlcea. Am avut şi comisie. Ziua se încheie destul de târziu pentru că în Bucureşti pierzi foarte mult timp să ajungi dintr-un loc în altul.

Rep.: De campanie vă pregătiţi?

C.R: Bineînţeles, mă întâlnesc săptămânal cu domnul preşedinte Ion Cîlea, cu ceilalţi colegi, mă deplasez în teritoriu, suntem conectaţi, ca să zic aşa, cu toţii la pregătirea campaniei electorale. Trebuie să scoatem un rezultat bun la europarlamentare şi să arătăm, încă o dată, că suntem o organizaţie puternică.

Rep.: Ce faceţi la primăria Râmnicului?

C.R.: La ora la care vorbim decizia încă nu s-a luat în cazul domnului primar, prin urmare nu ştim dacă avem alegeri. Sunt convins însă că PSD-ul câştigă primăria Municipiului Rm. Vâlcea, în cazul în care se va da o condamnare şi se vor organiza alegeri.

Rep.: Sunteţi în Comisia de Sănătate, una dintre cele mai importante, iar ministrul sănătăţii este vâlcean. Ce planuri aveţi pentru a ajuta mai mult judeţul Vâlcea şi a-l determina pe ministru să acorde o mai mare atenţie spitalelor din Vâlcea?

C.R.: Aaa... am planuri importante. Am avut deja două întâlniri cu domnul ministru Nicolae Bănicioiu şi i-am transmis o solicitare pentru dotarea în regim de urgenţă a secţiei Chirurgie şi Ortopedie Pediatrica cu o masă de operaţie şi cuprinderea Spitalului Judeţean Vâlcea într-un program naţional de depistare precoce a displaziei de şold cu finanţare de la bugetul de stat. Mi-am propus ca săptămâna viitoare să merg la Ministerul Sănătăţii cu alte propuneri, pentru că ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean din Vâlcea are nevoie urgentă de dotare cu aparatură medicală. Lista este lungă, însă îmi doresc ca măcar o parte din această aparatură să vină în judeţul Vâlcea. Şi acesta este doar începutul solicitărilor mele, pentru că voi continua să lupt pentru sănătatea vâlcenilor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...