Reţeta zilei

15 Mar 2014
Cordon bleu

Ce vă trebuie: piept de pui (2 bucăţi), felii de şuncă de pui, felii de caşcaval, sare, piper alb, 3-4 linguri pesmet, 3-4 linguri făină, 2 ouă, ulei pentru prăjit, scobitori.
Cum se prepară? Se taie pieptul de pui în felii. Se bat cu ciocanul de sniţele, se condimentează, apoi se aşează pe fiecare felii de caşcaval şi de şuncă de pui. Se rulează uşor, se prind cu scobitori şi se fac ca în forma unor rulouri. Apoi se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc pe toate părţile, până se rumenesc.
Se pot servi cu salată de legume şi verdeţuri.
Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...