Reţeta zilei

14 Mar 2014
Weekend-ul este un prilej bun să ne relaxăm şi de cele mai multe ori vrem să ne răsfăţăm cu ceva gustos, poate tocmai pentru că în timpul săptămânii nu avem aşa de mult timp să gătim pentru cei dragi. Vă propunem un meniu uşor şi gustos, demn de o zi de sâmbătă.

Cartofi copţi umpluţi

De ce aveţi nevoie? 4 cartofi mari, 200 gr salam uscat semiafumat, ciuperci (cam 5-6), brânză de vaci, 4 ouă, sare, piper alb, pătrunjel.
Cum se prepară? Se spală bine cartofii şi apoi se bagă la copt în cuptor. După ce s-au copt, se scot din cuptor, se taie un mic capac şi se scobesc cu o lingură. Apoi se umplut cu salam tăiat mărunt, ciuperci coapte tăiate marunt, sare, piper, puţină brânză şi deasupra se pun un ou spart. Se bagă din nou în cuptor şi se lasă până s-a copt oul. Se decorează cu pătrunjel. Se servesc calzi, alături de o salată (salata de varză e extraordinară).
Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...