Crin Antonescu: „USL devenise PSD şi asociaţii"

Liderul liberal, Crin Antonescu, a vorbit, din nou, după şedinţa Regionalei pe Oltenia, despre motivele care au dus la ieşirea liberalilor de la guvernare, spunând că a existat o tendinţă de a „PSD-iza" mai întâi USL-ul, iar apoi întreaga Românie.

„Motivul fundamental pentru care noi am ieşit de la guvernare este faptul că noi nu am acceptat ca USL să se transforme în PSD şi asociaţii. Noi nu am fost niciodată asociaţi sau vreo anexă a PSD-ului, am fost un partener egal, la vedere şi un partener pentru anumite lucruri şi un anumit program. Ne-am îndepărtat de spiritul programului respectiv, care a fost marcat în cursul anului trecut de câteva legi importante, pe care noi le-am şi blocat, de altfel. Legea privind Roşia Montană, legea Amnistiei, legea descentralizării, problema portului Constanţa şi alte lucruri" – a precizat Antonescu.

De asemenea, Crin Antonescu a mai spus că el nu a spus minciuni alături de Victor Ponta sau de USL, dar că a fost „un sacrificiu" ca liberalii să facă o alianţă cu o formaţiune cu viziuni diferite.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...