Crin Antonescu: „USL devenise PSD şi asociaţii"

Liderul liberal, Crin Antonescu, a vorbit, din nou, după şedinţa Regionalei pe Oltenia, despre motivele care au dus la ieşirea liberalilor de la guvernare, spunând că a existat o tendinţă de a „PSD-iza" mai întâi USL-ul, iar apoi întreaga Românie.

„Motivul fundamental pentru care noi am ieşit de la guvernare este faptul că noi nu am acceptat ca USL să se transforme în PSD şi asociaţii. Noi nu am fost niciodată asociaţi sau vreo anexă a PSD-ului, am fost un partener egal, la vedere şi un partener pentru anumite lucruri şi un anumit program. Ne-am îndepărtat de spiritul programului respectiv, care a fost marcat în cursul anului trecut de câteva legi importante, pe care noi le-am şi blocat, de altfel. Legea privind Roşia Montană, legea Amnistiei, legea descentralizării, problema portului Constanţa şi alte lucruri" – a precizat Antonescu.

De asemenea, Crin Antonescu a mai spus că el nu a spus minciuni alături de Victor Ponta sau de USL, dar că a fost „un sacrificiu" ca liberalii să facă o alianţă cu o formaţiune cu viziuni diferite.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...