Reţeta zilei

Tocăniţă de ciuperci cu pui

Ce vă trebuie? 500 grame de ciuperci; 3-4 pulpe de pui sau un piept; 3 cepe mici sau 2 mai mari; o ceaşcă de bulion; 2 ardei sau 2 gogoşari (opţional); 1 morcov; 2-3 căţei de usturoi; mărar; pătrunjel; sare şi piper.

Cum se prepară: Se spală şi se toacă legumele. Se sotează ciupercile (în foarte puţin ulei), până se evaporă zeama pe care o lasă. Se căleşte ceapa până devine aurie, apoi se adaugă carnea de pui tăiată mărunt şi se lasă până se rumeneşte. Se adaugă ardeiul şi morcovul, apoi se adaugă ciupercile. Se pune bulionul dizolvat într-o cană cu apă. Când toate ingredientele s-au fiert, se stinge focul şi imediat se adaugă pătrunjelul, mărarul şi usturoiul tocat. Se poate servi cu mămăligă.
Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...