Deputatul Traian Dobrinescu, declarat incompatibil de ANI

ANI a dat miercuri lovitura de graţie, declarându-i incompatibili pe 32 de parlamentari, fiind vorba de 22 de deputaţi şi 10 senatori. Inspectorii ANI au constatat că unii parlamentari au încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor, iar alţii au săvârşit infracțiunea de fals în declaraţii.

Printre parlamentarii luaţi în vizor de ANI se află şi deputatul PNL al Colegiului Uninominal Rm. Vâlcea Nord, Traian Dobrinescu, care este acuzat de incompatibilitate, el deţinând, simultan, funcţia de deputat şi funcţia de administrator la S.C. TRADO S.R.L. ( 20 decembrie 2012 – prezent) şi la S.C. OVEXIND S.R.L. (20 decembrie 2012 – 31 ianuarie 2013).

Vestea incompatibilităţii sale Traian Dobrinescu a primit-o chiar de la redactorii VOCEA VÂLCII: „Nu înţeleg de unde au scos această incompatibilitate. Le-am dus tot dosarul cerut. În data de 18 decembrie 2012, am renunţat la calitatea de administrator al firmei OVEXIND S.R.L., iar pe 19 decembrie a început mandatul de parlamentar. În ceea ce priveşte firma TRADO, aceasta are administrator judiciar din anul 2004, deci nu aveam cum să fiu eu" – ne-a declarat Traian Dobrinescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...