Reţeta zilei de marţi

11 Mar 2014
Astăzi vă oferim o reţetă pe cât de simplă pe atât de aspectuoasă dar mai ales gustoasă!

Ficăţei în bacon

Avem nevoie de: ficăţei de pui proaspeţi (câţi doriţi să mâncaţi) şi tot atâtea felii de bacon puţin afumat şi câteva scobitori.

Cum se prepară: se rumenesc ficăţeii şi pe o parte şi pe alta, de preferinţă fără ulei (puteţi folosi o tigaie de teflon). Se lasă cam 3-4 minute pe fiecare parte. Apoi, dacă baconul nu este deja tăiat felii subţiri, se va tăia şi se înfăşoară fiecare ficăţel în bacon. Se fixează cu scobitori şi se dă la cuptor 30 de minute, la foc mic, să se întrepătrundă bine gusturile. După ce sunt gata ficăţeii, se pot servi calzi pe un platou frumos aranjaţi cu diverse garnituri.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...