Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: „Happy in Râmnicu Vâlcea", un clip al elevilor de la Roaită, a ajuns viral pe net

Câţiva tineri de la Colegiul Mircea cel Bătrân (Roaită) din Râmnicu Vâlcea au regizat un videoclip extrem de interesant pe fundalul melodiei „Happy", interpretată de Pharrell Williams. Elevii şi-au intitulat filmuleţul „Happy in Râmnicu Vâlcea", dorind să le arate internauţilor cât de frumos este oraşul nostru şi ce tineri talentaţi şi fericiţi trăiesc aici.

Tinerii se filmează dansând şi arătându-şi abilităţile în diferite locuri din Râmnic, iar la un moment dat apare chiar şi o doamnă profesoară care dansează pe melodia lui Pharrell Williams.

Videoclipul elevilor de la Roaită a ajuns viral pe net, el fiind apreciat chiar şi de deputatul râmnicean, Romeo Rădulescu. Poate în acest fel, Rm. Vâlcea nu va mai fi denumit Hackerville, şi o să fim cunoscuţi în lume ca un oraş plin de tineri frumoşi şi deştepţi, nu de hackeri.
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella