VIDEO: „Happy in Râmnicu Vâlcea", un clip al elevilor de la Roaită, a ajuns viral pe net

Câţiva tineri de la Colegiul Mircea cel Bătrân (Roaită) din Râmnicu Vâlcea au regizat un videoclip extrem de interesant pe fundalul melodiei „Happy", interpretată de Pharrell Williams. Elevii şi-au intitulat filmuleţul „Happy in Râmnicu Vâlcea", dorind să le arate internauţilor cât de frumos este oraşul nostru şi ce tineri talentaţi şi fericiţi trăiesc aici.

Tinerii se filmează dansând şi arătându-şi abilităţile în diferite locuri din Râmnic, iar la un moment dat apare chiar şi o doamnă profesoară care dansează pe melodia lui Pharrell Williams.

Videoclipul elevilor de la Roaită a ajuns viral pe net, el fiind apreciat chiar şi de deputatul râmnicean, Romeo Rădulescu. Poate în acest fel, Rm. Vâlcea nu va mai fi denumit Hackerville, şi o să fim cunoscuţi în lume ca un oraş plin de tineri frumoşi şi deştepţi, nu de hackeri.
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...