ATAC la Antonescu: Zgonea a devenit viral pe net

Valeriu Zgonea a încercat să fie şi el o dată deştept, însă a căzut în penibil. El a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre situaţia de la Senat, odată cu demisia lui Crin Antoenscu. Filmul a devenit viral pe net, prestaţia lui Zgonea fiind lamentabilă. Să te înregistrezi din biroul tău de la Camera Deputaţilor cu steagurile României şi UE în spate, şi să-ţi ataci fără ruşine fostul colaborator, este incalificabil. Zgonea nu a scăpat însă de furia utilizatorilor reţelei de socializare, care i-au trimis mesaje ironice.

Iată textul care precede filmuleţul: "Crin Antonescu s-a dovedit a fi un om instabil, care se lasă pradă unor gesturi impulsive şi emoţionale şi care nu poate aspira să ajungă primul om din stat".

Iată câteva dintre cele mai savuroase comentarii:

• Strungarului cred ca i -a sarit un span in ochi ,asta este teleghidat cand vorbeste = tonomat

• Nu e păcat să te faci de râs cu orice preț?! Nu îl lăudați voi pe Antonescu?

• Esti PENIBIL!!!!!!

• Superb! Domnu' Zgonea, daca nu aveti cravata care sa se asorteze cu acest filmulet puteti purta o cruciulita la gat. E sexy! Sa stiti ca persoana pe care o descrieti dumneavoastra sa il inlocuiasca pe domnul Antonescu la sefia senatului se potriveste foarte mult cu calitatile domniei voastre. Ce spuneti, va bagati? Sa fiti tot dumneavoastra sef si la Senat! Vrem cat mai multe filmulete din acestea cu dumneavoastra mai ales ca acum aveti televiziunea dumneavoastra proprie la Parlament. Sa stim zilnic ce faceti acolo.

• Mai, iZgonea, lasa-te tata de FB. Tu nu vezi ca ti-o iei in freza la fiecare postare?! Daca ai avea consilieri cu creier te-ar sfatui sa stai in banca ta, cat mai ai de stat.

• Cum sa se lase de facebook? Noi cum sa ne mai "simtem" bine daca Zgonea dispare?

• Ba,dar astia nu or avea oglinda acasa??SSau macar televizor sa se vada cat sunt de penibili?

• Ce-am ajuns! Dacă al doilea om din stat are asemenea mentalitate şi se manifestă astfel în mod oficial, public, ce speranţe să mai avem? Cum e posibil ca dintre atâţia oameni buni, instruiţi, la conducere să apară cei mai imbecili?

• Dle Zgonea, colegul dumneavoastra Mihai Viteazu a fost informat despre ''iesirea'' asta de la perdeluta (stegulete)?

• Pacat ca a fost decernat Oscarul... esti mai tare

• cine ti-a pus textul in fata? In lispa de creier merge si prompterul....

• Jenant.Penibil.Ca om de stat ce sunteti,mi-e rusine ca ma reprezentati.Sunteti ridicol!Folositi cuvinte grele domnule!Incredere,responsabilitate...etc.Le-ati calcat in picioare inaintea lui Crin.Sunteti de plans!Vai Doamne cine ma reprezinta!

• dle Zgonea, s-a stricat strungul, v-ati dat cu ciocanul de lacatus peste degete? atitudinea asta de inchizitor era buna pe vremea cand ii mancati din palma lui ceasca! poate ca nu va dati seama dar sunteti penibil! v-aduceti aminte cum si ceausescu citea dintr-o camera o declaratie de infierare a dusmanilor? sorry(adica, imi pare rau-stiu ca nu cunoasteti nicio limba straina!)nu sunteti deloc demn de functia pe care o ocupati!

• imi cer scuze: era vorba de polizor, chei franceze, ciocane, pile si multe suruburi! pana la strung iti trebuia scoala multa!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...