Senatorul Cotescu a pus-o pe picior greşit pe noua ministresă de la Dialog Social

Senatorul Marin Cotescu, din Comisia de muncă, i-a adresat o serie de întrebări noii ministrese de la Dialog Social legate de CV-ul acesteia, dorind să ştie de ce a terminat liceul în 1986 şi a început facultatea abia în 1998. Aurelia Cristea a răspuns că şi-a crescut mai întâi copiii şi apoi şi-a continuat studiile. Dacă ar fi să-i dăm crezare doamnei în cauză, diferenţa între momentul când a terminat liceul şi cea când a dat la facultate este de 12 ani, ceea ce este cam mult! Se ştie că pe vremea lui Ceauşescu, mamele stăteau acasă cu copii până când aceştia împlineau trei luni, nu 12 ani! În fine, să o credem pe cuvânt pe doamna şi să nu ne gândim la ceea ce este mai rău că a făcut facultate pe vremea când diplomele se trăgeau la xerox.

Aurelia Cristea, ministrul propus pentru Dialog social, a primit aviz favorabil la comisiile de specialitate. Aurelia Cristea a primit 30 voturi "pentru" şi 16 "împotrivă".

La audierea în comisiile reunite de muncă şi protecţie socială, Aurelia Cristea a spus că are printre priorităţi dezvoltarea dialogului social la nivel local şi creşterea capacităţii de expertiză a membrilor din comisiilor de dialog social, dorind ca aceştia să participe inclusiv la cursuri de comunicare şi de mediatori.

Aurelia Cristea, propusă pentru funcţia de ministru delegat pentru Dialog Social, este deputat PSD la primul mandat şi a fost timp de patru ani (2006-2010) membru al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. Aurelia Cristea este din 2010 membru al Consiliului Naţional al PSD şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Cluj.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...