Poliţiştii de la Sindicatul Sed Lex Vâlcea îşi aleg liderii

Membrii Sindicatului Poliţiştilor Râmnicu Vâlcea „Sed Lex" îşi aleg noii lideri sindicali miercuri, 4 martie a.c., la ora 12.00. Evenimentul va avea loc în sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, urmând a fi prezent şi liderul Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Poliţie „Sed Lex", drăgăşeneanul Florin Vîlnei.

Alegerile la Vâlcea au loc cu câteva luni mai devreme. Asta pentru că, din câte am reuşit să aflăm, mandatul actualului lider, subofiţerul Sorin Constantin, expiră abia pe la sfârşitul anului. Subofiţerul Sorin Constantin este în funcţie de doar doi ani şi jumătate, însă ne-a declarat că s-a „cam săturat" de această funcţie şi este gata să lase locul altcuiva.

De fapt, problema este că membrii acestui sindicat de la Vâlcea au de gând, mâine, în timpul şedinţei, să propună o altă candidatură, dorind cu ardoare să-l schimbe pe Sorin Constantin. Ei îl vor propune, pentru funcţia de preşedinte al Sindicatului Poliţiştilor Râmnicu Vâlcea „Sed Lex" pe inspectorul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Rm. Vâlcea, Cătălin Neagoe. Şi, astfel, spiritele s-au încins între poliţiştii vâlceni!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...