Colecţia de vehicule „James Bond" este de vânzare

27 Feb 2014
Cea mai mare colecţie de maşini ale lui James Bond au fost scoase la vânzare prin licitaţie. Dacă aţi economisit 24 de milioane de euro aveţi posibilitatea de a cumpăra „angro" întreaga colecţie de 59 de vehicule utilizate de către agentul secret 007.

În lot apare celebrul Aston Martin DB5, cu toate accesoriile (inclusiv rachete, şuruburi şi scaun ejectabil) sau italiana Alfa Romeo 159 din filmul "Quantum of Solace". Dar din colecţie nu fac parte doar maşini, ci şi motociclete, bărci, avioane şi chiar tancuri utilizate în filmele inspirate de romanele lui Ian Fleming. Cea mai veche piesă din colecție este o barcă Fairey Huntress care a apărut în filmul din 1963 „Din Rusia, cu dragoste", iar cele mai recente sunt un Audi A5 și două exemplare de Land Rover din „Skyfall", cel mai nou film cu James Bond.

Colecţia aparţine mogulului Michael Dezer care a decis să nu vândă doar anumite obiecte din aceasta ci întreaga "flotă" de vehicule, într-un bloc unic.

Multi-milionarul Michael Dezer a cumpărat zeci de maşini ce au apărut în pelicula sus amintită şi care fuseseră duse la muzeul Keswich, în 2011. Omul de afaceri are o colecţie impresionantă de maşini printre care şi un tanc din "Goldeneye", un Lotus Esprit din "The Spy Who Loved Me" sau un iaht din "From Russia With Love".
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...