BREAKING NEWS: Prima victorie pentru Iulian Voicu

Şedinţa de Consiliul Local din data de 27, februarie a.c., a debutat cu propunerea primarului Emilian Frâncu de a retrage de pe ordinea de zi punctul cu privire la schimbarea consilierului local PPDD, Iulian Voicu, cu următorul pe listă, ca urmare a excluderii acestuia din PPDD Vâlcea.

Propunerea edilului a fost votată aproape în unanimitate, existând o singură abţinere din partea colegei de partid a lui Voicu, Carmen Preda.

La şedinţă au fost prezenţi şi Marian Cristinel – preşedintele interimar al PPDD Vâlcea, dar şi cei trei consilieri judeţeni ai partidului. Aceştia au plecat supăraţi nevoie mare după decizia consilierilor locali. Nervos, Marian Cristinel a comentat că „este decizia lor, au acest drept. Nu mai am ce spune! Oricum, negocierile sunt înaintate la Consiliul Judeţean".
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...