Stresul îi afectează profesionalismul directorului de la Drumuri Naţionale

Şeful de la Secţia Drumuri Naţionale Vâlcea, Eugen Mănescu, este depăşit total de situaţie, el nefiind în stare să urgenteze rezolvarea problemei alunecării de teren de pe Valea Oltului. Pe lângă toate acestea, stresat şi nervos nevoie mare, Mănescu s-a răţoit la jurnaliştii prezenţi la şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru că aceştia nu îi înţelegeau aberaţiile.

Au trecut două săptămâni de când pe DN7 - Valea Oltului s-a produs o alunecare de teren importantă, pe o porţiune de 25 de metri şi o lăţime de un metru. În fapt, o porţiune din carosabil s-a rupt pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 224 + 450, iar de atunci traficul este restricţionat, circulându-se alternativ. Sigur, nu mai încape niciun fel de îndoială că lucrările de refacere a carosabilului trebuiau efectuate în regim de urgenţă, mai ales că se ştie foarte bine că Valea Oltului este supraaglomerată. Dar, nu... nu a avut cine să grăbească această procedură, pentru că directorul de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea, Eugen Mănescu, pare destul de plictisit şi de sictirit de funcţia pe care o deţine. Omul este atât de sătul de problemele drumurilor din Vâlcea, încât atunci când este întrebat orice de către reprezentanţii mass-media izbucneşte şi le răspunde în „doi peri". Aşa s-a întâmplat la ultima şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă – convocată, apropos, după două săptămâni de când s-a produs calamitatea – când Eugen Mănescu s-a enervat teribil pe ziariştii care puneau întrebări pe care el le considera inutile. Normal că nu erau, pentru că jurnaliştii nu doreau decât să-i informeze pe şoferi despre cum se va circula atunci când vor începe lucrările şi cât va costa lucrarea, ce va fi plătită din banii cetăţenilor, nu din buzunarul directorului de la Drumuri. Ei nu au înţeles de prima dată ce blodogorea Mănescu într-un microfon şi au mai întrebat încă o dată aceste lucruri. Atunci s-a enervat „directoraşul", care s-a înroşit la faţă şi le-a răspuns răstit că are soluţii pentru ca traficul să nu fie blocat pe perioada lucrările.

Totuşi, îi recomandăm lui Eugen Mănescu să ia o pauză, pentru că stresul îi afectează grav profesionalismul. După ce că problemele drumurilor naţionale din Vâlcea nu e în stare să le rezolve în timp util, el mai are lipsuri mari şi în privinţa comunicării. Credem că directorul de la Casa de Pensii Vâlcea îl poate ajuta să scape de stres, facilitându-i şi un bilet de tratament la o staţiune.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...