POLIŢIA A DECIS: Neagoe de la Ioneşti nu mai are dreptul să deţină arme

Către Redacţia „Vocea Vâlcii"

În atenţia domnului Romeo Popescu

Urmare a articolului apărut în publicaţia dumneavoastră, cu titlul „Primarul Neagoe trebuie trimis în judecată", prin care faceţi referire la un incident care a avut loc la data de 10 februarie 2014, vă comunicăm următoarele:

Evenimentul a fost mediatizat în Buletinul de presă Nr. 19502/29/11 februarie 2014.

Reiterăm faptul că în urma sesizării faptei, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor şi investigaţiilor ce s-au impus. Totodată, s-a procedat la ridicarea unei arme de vânătoare, calibru 12 mm, precum şi muniţia aferentă.

În urma activităţilor procedurale a fost înregistrat dosar penal cu numărul P/3000090/10.02.2014, în care s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă letală, fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 343, alin. 1 din Codul Penal, dosarul fiind în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

De asemenea, a fost dispusă măsura anulării dreptului de deţinere, port şi folosire arme şi muniţii.

Conform, art. 300, capitolului III, Titlul I Partea Specială, procurorul, în exercitarea atribuţiei de a conduce şi supravegherea activitatea organelor de cercetare penală, veghează ca actele de urmărire penală să fie efectuate cu respectarea dispoziţiilor legale.

Vă asigurăm de disponibilitate pentru a clarifica orice aspect ce intră în sfera de competenţă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cu deosebit respect,

Î. Şeful Inspectoratului, Comisar şef de poliţie – Marin Florian
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...