Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BREAKING NEWS: Profesoară în greva foamei la Mihăieşti

Letiţia Murăruş, profesoară de biologie la Şcoala Măgura – Buleta din Mihăeşti, a intrat în greva foamei luni, 24 februarie 2014, pentru o perioadă nedeterminată. Nemulţumirea ei a plecat de la decizia Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea de a restrânge activitatea la Şcoala din Mihăeşti, ea rămânând astfel fără mai multe ore.

De fapt, în restrângere de activitate intră mai multe şcoli din judeţ, printre care Grup Şcolar Forestier Rm. Vâlcea, Grup Şcolar Oltchim, Grup Şcolar Henri Coandă şi Şcoala din Mihăeşti.
profesoara mihaesti
Metodologia şcolară spune că atunci când sunt restrângeri de activitate, primii care în acest proces sunt profesorii titulari la două şcoli. Din câte se pare, profesoara de biologie Letiţia Murăruş este titulară şi la Mihăeşti şi la Govora.

Profesoara protestează astfel împotriva metodologiei, iar pentru acest lucru s-a adresat deja Ministerului Educaţiei, ea aşteptând un răspuns în cursul zilei de azi, iar în funcţie de acesta va decide dacă rămâne sau nu în greva foamei.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella