Noaptea Cărţilor Deschise la Humanitas

25 Feb 2014
Vineri, 28 februarie, Librăria Humanitas din Rm. Vâlcea, aflată pe Calea lui Traian nr. 147, invită iubitorii de lectură la Noaptea Cărţilor Deschise. Programul librăriei se extinde aşadar vineri, 28 februarie, de la ora 19:00 la 23:00.

Cu această ocazie, cititorii vor fi întâmpinaţi cu diferite promoţii, printre care se numără 2+1 la toate cărţile Editurii Rao, 20% la toate cărţile Editurii Litera, cărţi la preţ redus de 5, 10 şi 17 lei de la Editura Humanitas şi 10% la filme şi muzică. Iar dacă niciuna din promoţiile şi reducerile care au fost pregătite nu sunt pe placul dumneavoastră, se acordă 10% reducere la toate articolele din librărie.

Aşadar, la Librăria Humanitas din Rm. Vâlcea sunteţi aşteptaţi la o seară perfectă în care puteţi achiziţiona cel mai bun cadou pentru persoana dragă de Mărţişor sau chiar să-i oferiţi cuiva o invitaţie la această noapte a cărţilor deschise.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...