NEWS ALERT: 162 de clase pregătitoare în judeţul Vâlcea. Vezi lista cu şcolile...

Astăzi s-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare, pentru anul şcolar 2014-2015. În judeţul Vâlcea s-au aprobat 162,48 de clase, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea estimând că vor fi înscrişi peste 3.600 de elevi. Listele finale cu elevii înscrişi vor fi publicate pe 11 aprilie.

Copii ai căror părinţi optează pentru înscrierea direct în clasa I, pot fi înscrişi tot începând de astăzi, iar listele finale vor fi afişate de asemenea în 11 aprilie.

Iată, în tabelele de mai jos, lista cu şcolile din Vâlcea, cu numărul de clase şi de locuri la fiecare unitate în parte:

tabel scolitabel scoli 1tabel scoli 2tabel scoli 3

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...