Cupa Transalpina: Slalom uriaş pentru copii

Competiţie „în familie" la Ski Resort Transalpina. Părinţii care cred că au copii rapizi pe schiuri, au ocazia să-i pună la încercare. Pe 2 martie, părinţii se pot convinge că acele costisitoare lecţii de schi au folosit la ceva sau dacă nu cumva a fost o greşeală când aţi refuzat ajutorul unui instructor specializat.

"Se doreşte ca prin intermediul acestei competiţii să se asigure un cadru propice descoperirii copiilor talentaţi pentru practicarea sportului de performanţă. Întrecerile vor fi în aşa fel organizate încât să pună în valoare competenţele sportive şi tehnice dobândite, impuse de probele schiului alpin. Prin intermediul acestei competiţii, copiii talentaţi se pot evidenţia şi aprecia de către cluburile sportive pentru practicarea sportului de performanţă" – ne-a declarat Ramona Fodor, director marketing.

Părinţii vor avea concurs de viteză pe saltele

Ski Resort Transalpina, prin SC ACOMIN SA Deva organizează la începutul lunii viitoare cea de-a doua ediţie a Cupei de slalom uriaş pentru copii. În paralel va avea loc şi concursul de viteză pe saltele, adresat părinţilor.

Aşadar, pe locuri, fiţi gata, Start! La concurs pot fi înscrişi atât băieţi, cât şi fete, la următoarele categorii:

Categ. I. Copii FETE/BĂIEŢI născuţi în 2008 - şi mai mici

Categ. II. Copii FETE/BĂIEŢI născuţi în 2006-2007

Categ.III. Copii FETE/BĂIEŢI născuţi în 2004-2005

Categ. IV. Copii FETE/BĂIEŢI născuţi în 2002-2003

Categ. V. Copii FETE/ BĂIEŢI născuţi în 2000-2001

Categ. VI Copii FETE/ BĂIEŢI născuţi în 1997-1999

Înscrierile au început deja şi durează până pe 2 martie, la ora 9:30. Competiţia se va desfăşura pe pârtia din apropierea teleschiului de la Ski Resort Transalpina. Întrecerea va avea loc într-o singură manşă, respectând particularităţile de vârstă. Timpii realizaţi de participanţi sunt cei ce vor determina câştigătorii concursului pentru fiecare categorie. Traseul va avea aproximativ 15 – 20 de porţi.

Organizatorul va oferi diplome, medalii şi premii participanţilor aflaţi pe primele trei locuri în clasamentul final al etapei. De asemenea, toţi participanţi vor primi diplome de participare.

La Ski Resort Transalpina a fost organizată în luna februarie şi competiţia de slalom uriaş pentru adulţi. Evenimentul a avut loc pe 8 februarie şi s-a aflat la prima ediţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...