Ea e DEXTER în varianta feminină

Eşti fan al serialului "Dexter"? Fă cunoştinţă cu varianta feminină a acestuia! Miranda Barbour din Statele Unite, în vârstă de 19 ani îşi aşteaptă sentinţa după ce a recunoscut că a ucis 100 de bărbaţi. Deşi e atât de tânără, e un criminal în serie de temut. Asemenea personajului din serialul de ficţiune "Dexter", tânăra îşi ucidea victimele cu un cuţit special şi îşi alegea drept victime bărbaţi care abuzaseră sau molestaseră copii.

Ea îşi alegea victimele de pe site-urile unde Miranda Barbour oferea servicii sexuale. Majoritatea erau bărbaţi dornici de o aventură care apelau la serviciile ei. Tânăra a povestit că a fost abuzată sexual la vârsta de 4 ani şi a fost crescută de un bărbat, membru al unui cult satanic, a cărei identitate refuză să o dezvăluie.

Aceasta a mai mărturisit că este satanistă, iar în aşteptarea pedepsei i-a rugat pe judecători să nu o condamne la moarte. Criminala susţine că a ucis doar oameni răi care îşi meritau într-un fel soarta. Cu toate astea, poliţiştii o contrazic, dovezile indicând că şi-a torturat victimele înainte de a le ucide. „Dacă aş fi eliberată, aş ucide din nou. După cea de-a douăzeci şi doua crimă nu am mai numărat victimele", a mărturisit ucigaşa.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...