Traian Băsescu: "Aş fi un prim-ministru extraordinar de bun"

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri seara, că ar fi „extraordinar de bun" ca prim-ministru, dar că nu se pregăteşte pentru acest lucru. „Aş fi un prim-ministru, cu experienţa pe care o am, extraordinar de bun, dar nu mă pregătesc pentru asta", a spus Traian Băsescu, la televiziunea publică.

Preşedintele Băsescu a mai declarat că după decembrie 2014, când i se încheie mandatul, doreşte să crească un partid, care să aibă ca obiectiv modernizarea statului şi creşterea competitivităţii României.

Întrebat când ar trebui să acceadă la Putere respectivul partid, Traian Băsescu a spus că în 2016. Cât priveşte faptul că s-ar afla pe aceeaşi traiectorie cu cea a preşedintelui Federaţiei Ruse,Vladimir Putin, şeful statului român a spus că nu are această senzaţie pentru că el nu s-a făcut premier.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...