Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au împăcat

11 Feb 2014
În timp ce foarte multe cupluri din showbiz îşi spun „adio", Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au împăcat, după ce anul trecut anunţaseră că pun punct relaţiei lor de cinci ani.

Luna trecută, bruneta şi pilotul de Formula 1 au fost surprinşi la o cină în doi. Diva nu a părut prea încântată de faptul că paparazzi le-au dat de urmă şi că informaţia că s-au reîmpăcat a ajuns în presă.

Zilele trecute, cei doi au fost văzuţi, din nou, împreună la cumpărături. Cei doi nu au confirmat informaţia cum că s-ar fi împăcat, dar nici nu au infirmat-o, lăsând loc interpretărilor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...