Cadou de la CFR Călători de Valentine’s Day şi de Dragobete

Clienţii CFR Călători îşi pot cumpăra două bilete la preţ de unul, în zilele de 14 şi 24 februarie 2014 (Valentine 's Day şi Dragobete), se arată într-un comunicat al instituţiei.

CFR Călători a anunţat că persoanele care vor călători în doi de Valentine's Day şi Dragobete vor plăti pentru un singur bilet pentru călătoria cu cele şase trenuri incluse în oferta specială a CFR Călători, pe rutele Bucureşti Nord – Curtici şi retur, Cluj-Napoca – Bucureşti Nord şi Teiuş – Cluj-Napoca. Reducerea de 50 la sută din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterCity şi este disponibilă doar la casele de bilete. Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului, de 5 lei, se achită integral. Oferta este valabilă, în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri: IC "Dacia" 346 şi 347 Bucureşti Nord – Curtici & retur, IC "Ister" 472 şi 473 Bucureşti Nord – Curtici & retur – cu opriri în Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad; IC 532 Cluj-Napoca – Bucureşti Nord – cu opriri în Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest – şi IC 533 Teiuş – Cluj-Napoca – cu opriri în Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca.

Astfel, cei care vor să meargă, de exemplu, de la Bucureşti la Sighişoara vor plăti 94,5 lei, în loc de 179 de lei, pentru două bilete cu trenul IC "Dacia" 346, la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie, precum şi luni, 24 februarie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...