BREAKING NEWS: Directorul Liceului „Lucian Blaga” de la Tiraspol a fost eliberat

Directorul Liceului „Lucian Blaga" cu predare în limba română din Tiraspol, Ion Iovcev, contabilul şi şoferul instituţiei au fost eliberaţi după ce au fost reţinuţi de miliţia de la Tiraspol, relateaza PRO TV Chişinau, citat de Mediafax.

Ei au fost reţinuţi de miliţia transnistreană la punctul de intrare în regiune, în timp ce se întorceau de la Chişinău. Ion Iovcev a mers miercuri la Chişinău pentru a ridica salariile pentru angajaţii liceului. „La rugămintea profesorilor, (cei trei) au mers după salarii. Acum sunt învinuiţi că fac contrabandă pe teritoriul transnistrean. Telefoanele lor sunt bruiate", a declarat directorul adjunct de la Liceul „Lucian Blaga". La întoarcere, el şi ceilalţi doi angajaţi ai instituţiei au fost reţinuţi la punctul de trecere de la Tighina (Bender) şi acuzaţi de contrabandă întrucât aveau asupra lor o sumă de bani mai mare decât este permis.

Liceul „Lucian Blaga" este una dintre cele opt instituţii de învăţământ cu predare în limba română din regiunea transnistreană.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...