Week-end cu vibraţii pozitive pe Transalpina Ski Resort

În perioada 8-9 februarie 2014, la SKI RESORT TRANSALPINA - Vidra, va avea loc un eveniment inedit, plin de vibraţii pozitive şi premii surpriză.

Administraţia pârtiei a pregătit un concurs de slalom uriaş, intitulat Cupa Allianz-Ţiriac – Auto Schunn, iar echipa Kaya Foundation din Bucureşti a pregătit, ceea ce se doreşte a fi prima ediţie din Transalpina Dub Avalanche, un party în aer liber cu muzică dub şi reggae.

Transalpina Dub Avalanche este un nou concept de eveniment al celor de la Kaya Foundation, prin care se doreşte să se facă cunoscută zona turistică Vidra, Voineasa. Tot pe platoul staţiunii Vidra au organizat în toamna 2013 festivalul "One Love Gathering".

Vibraţiile pozitive se vor simţi pe întreaga pârtie cu ajutorul sistemului de sunet construit manual şi botezat Kogaion Sound System.

Alături de Kaya şi sistemul Kogaion vor veni din Cluj, Chu The Ju şi Eujah de la Genmaica/Sucleeu, din Timişoara, Vru Dubz, SE şi Sagaman de la High Culture Sound System, din Iaşi, K.A.Z.E., iar din Bucureşti vor fi prezenţi Zekarjah, Deeproots, Rastahfairy, General Escu şi Lazio.

Pentru ca atmosfera să fie completă, în acelaşi week-end are loc şi prima ediţie a Cupei AllianzTiriac - AutoSchunn, un concurs de slalom uriaş într-o singură manşă, cu medalii, cupe, diplome şi multe premii surpriză. Înscrierea este gratuită, iar participanţii la concurs vor avea reduceri la transportul pe cablu.

Pentru ca nici un vizitator să nu se plictisească, la baza pârtiei va avea loc şi Ediţia a-2-a a concursului "Frumosul Lotrului", un concurs interactiv, care va antrena şi mai tare atmosfera.

Cu o privelişte unică în România, Transalpina Ski Resort vă invită să-i cunoaşteţi traseele, acestea întinzându-se pe o lungime de 8 km, cu pârtii de dificultăţi diferite, în cel mai spectaculos week-end din 2014!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...