VIDEO INCREDIBIL: Zăpada care a acoperit România este chimică

O femeie din Râmnicu Vâlcea susţine că ninsorile din ultimele zile nu sunt naturale şi că zăpada este una artificială, plină de substanţe chimice. Femeia a postat un clip pe internet în care arată că zăpada nu se topeşte la căldură, emană un miros ciudat şi se înnegreşte.

Potrivit specialiştilor, fenomenul are o explicaţie ştiinţifică, însă are legătură şi cu poluarea. Este vorba despre fenomenul sublimării, când apa în stare solidă, cum este zăpada, în contact cu o temperatură foarte mare, trece direct în stare gazoasă.

Cât despre mirosul de plastic, specialiştii spun că fulgii de zăpadă acumulează în atmosferă elemente poluante. Mai mult, negreala se explică prin funinginea depusă de flacără.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...