Violatorul din Râmnic a fost CONDAMNAT la 16 ani de închisoare

PEDEAPSĂ. A violat 3 fetiţe, pe 16 tinere le-a hărţuit sexual, iar pe o alta a bătut-o până a băgat-o în spital. Acum a venit timpul ca violatorul Celestin Claudiu Vlădulescu să-şi ispăşească pedeapsa, judecătorii vâlceni trimiţându-l după gratii pentru următorii 16 ani.

Doi ani de zile, un obsedat sexual a terorizat tinerele din municipiul Rm. Vâlcea, el hărţuindu-le pe stradă şi încercând să le violeze. Prima sa faptă a avut loc în luna aprilie a anului 2011, iar până în luna aprilie a anului 2013 la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea s-au strâns zeci de plângeri din partea părinţilor minorelor hărţuite sexual sau chiar violate. Poliţiştii s-au dovedit incapabil să-l prindă, iar la un moment dat au apelat la cetăţeni să-i ajute să-l prindă, punând la dispoziţie imagini foto şi chiar şi un video din zona Nord, pe acolo pe unde îşi petrecea veacul violatorul.

Astfel că, după trei violuri, 15 tentative de viol şi hărţuiri sexuale şi o agresiune, poliţiştii au reuşit să afle că bestia cu chip uman este Celestin Claudiu Vlădulescu, un tânăr cu un comportament vădit deviat. El nu era interesat decât de fetiţe, victimele sale având vârste cuprinse între 7 şi 12 ani pe care le acosta în scările de bloc unde locuiau. Aşa cum spuneam, Celestin Claudiu Vlădulescu a încercat să le violeze pe toate, iar, din nefericire, trei dintre ele au căzut pradă abuzurilor sale sexuale. Restul fetelor au reuşit să scape, fiind auzite de vecini sau de trecători în timp ce strigau după ajutor. O altă fată însă, încercând să scape l-a enervat pe violator, care a bătut-o cu bestialitate până a băgat-o în spital, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 25 zile timp de îngrijiri medicale. În cele din urmă, bestia cu chip uman a fost prins în data de 30 aprilie 2013 şi arestat preventiv. El a fost acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de viol, 15 infracţiuni de tentativă de viol şi a unei infracţiuni de vătămare corporală.

O pedeapsă prea mică pentru dramele fetiţelor

Acum, după mai bine de 9 luni de judecată, magistraţii Tribunalului Vâlcea au decis să-l trimită după gratii pe violatorul Clestin Claudiu Vlădulescu pentru următorii 16 ani. Sigur, pedeapsa este mult prea mică comparativ cu traumele lăsate fetiţelor violate şi hărţuite sexual. „Condamnă inculpatul la pedeapsa finală de 12 ani închisoare la care se adaugă un spor de 4 ani , inculpatul urmând să execute pedeapsa de 16 ani închisoare şi pedeapsa complementară de interzicere a exercitării drepturilor prevăzute de disp. art. 64 lit. a, b, d şi e Cod penal pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei închisorii" – se arată în hotărârea magistraţilor din data de 31 ianuarie 2014.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...