EMOTIONANT: Replica unui baietel sirian de 3 ani, inainte sa moara

Lectiile importante de viata apar in cele mai neasteptate locuri, de la cele mai suprinzatoare persoane. Este si cazul baietelului sirian din imagine, in varsta de 3 ani.

Povestea lui este una trista, despre suferinta, durere si moarte. Ranit grav in timpul confruntarilor din Siria, baietelul a ajuns pe mainile medicilor. Din pacate prea tarziu, din cauza ranilor grave baietelul a murit la scurt timp.

Inainte de a muri, speriat si plangand, in timp ce medicii incercau sa-l examineze, el a strigat: "I'm gonna tell God everything!" ( Ii voi spune totul lui Dumnezeu!).
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...