Oraşul se conduce din teren, Dle Primar Penal!

Două zile de ninsori, deloc abundente, au fost suficiente să dezvăluie râmnicenilor totala incompetenţă a actualei administraţii USL. Este incalificabilă şi inadmisibilă atitudinea primarului condamnat penal faţă de problemele majore de transport cu care locuitorii Râmnicului s-au confruntat în ultimul sfârşit de săptămână.

În timp ce oraşul se afunda în nămeţi, printr-o înregistrare postată pe YouTube, Dl FRÂNCU ne explica tacticos cum administraţia locală îşi face treaba, câte utilaje de deszăpezire patrulau la acea oră pe străzi şi cât de intens se acţionează în cartierele periferice ale oraşului nostru.

Tributar năravurilor dobândite în campania electorală, care a scos USL câştigătoare cu 70% din voturi prin promisiuni fără acoperire, politicianul nostru demagog a crezut că străzile se vor curăţa "de la sine".

În realitate, vâlcenii s-au confruntat din plin cu ineficienţa măsurilor întreprinse de primarul penal şi echipa lui. Este inexplicabilă lipsa de reacţie din partea factorilor de răspundere din instituţiile delegate să asigure siguranţa traficului şi să presteze servicii de curăţenie şi degajare a zăpezii de pe trotuare şi carosabil, în speţă Administraţia Domeniului Public şi Pieţe Prest SA.

Ne-a fost tuturor mai mult decât evidentă intervenţia precară şi haotică a utilajelor de deszăpezire, iar împrăştierea materialului antiderapant de către echipele ce trebuiau să intervină pentru curăţarea troienelor de pe trotuare şi din parcări, a fost ca şi inexistentă. Sa nu mai vorbim despre haosul provocat de arborii prăbuşiţi peste trotuare si carosabil.

Din păcate, cazul locuitorilor municipiului nostru, ce-au trebuit să îndure vicisitudinile iernii în oraşul condamnat de penalul FRÂNCU şi gaşca USL să rămână sub nămeţi, nu este singular.

Aşa cum a subliniat şi Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin PREDOIU, Guvernul a comis greşeală după greşeală în cazul situaţiei grele privind înzăpezirile. Am asistat la o adevărată "jonglerie" mediatică cu codurile meteorologice de diverse culori, cu singurul scop de a acoperi incompetenţa Premierului Ponta.

Totodată, starea de alertă trebuia declarată mai repede, acolo unde condiţiile o impuneau, căci o bună guvernare trebuie să anticipeze problemele pe baza datelor din teritoriu şi să nu declare "post factum" stări excepţionale, în timp ce oamenii rămân izolaţi prin nămeţi.

În concluzie, de la nivelul nostru, ne facem datoria faţă de modul iresponsabil şi incompetent în care administraţia locala USL a gestionat activitatea de deszăpezire pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea şi cerem demisia primarului condamnat penal Emilian FRÂNCU şi destituirea echipei manageriale din SC PIEŢE PREST SA.

Deputat PDL Romeo RĂDULESCU

Circumscripţia electorală nr. 40

Colegiul uninominal nr. 1 – Judeţul Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...