Procesul lui Fenechiu, amânat din cauza zăpezii

Procesul de corupţie al lui Relu Fenechiu s-a amânat din cauza zăpezii. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu a putut judeca ultimul termen al dosarului fostului ministru al Transporturilor deoarece acesta nu s-a prezentat. Procesul a fost amânat până mâine, la orele 13.00, potrivit Realitatea Tv. Fostul ministru a fost condamnat în primă instanţă la 5 ani de închisoare.

Dosarul "Transformatorul" se judecă în recurs după ce, în vara anului trecut, Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Politicianul e acuzat că firmele pe care le deţine ar fi cumpărat transformatoare vechi pe care le-ar fi vopsit şi vândut apoi societăţii Electrica Moldova.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...