Line Cinema dispune de tehnologie 3D şi se află în River Plaza Mall

Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, anunţă deschiderea cinematografului Line Cinemaîn River Plaza Mall (foto), Râmnicu Vâlcea, pe data de 17 ianuarie. Noua experienţă de cinema va oferi publicului din judeţul Vâlcea cele mai recente premiere, inclusiv producţii 3D. Cinematograful are două săli dotate cu tehnologii şi echipamente de ultimă generaţie, cu un design modern şi confortabil, care pot găzdui 200 de persoane.

„Deschiderea cinematografului Line Cinema este o premieră de acest fel pentru Râmnicu Vâlcea. Suntem fericiţi să aducem la River Plaza Mall cele mai recente producţii cinematografice pe care să le punem la dispozitia vizitatorilor nostri. River Plaza Mall, principala destinaţie pentru cumpărături şi petrecere a timpului liber din Ramnicu Vâlcea si din regiune, propune acum un tip de divertisment modern pentru toată familia şi arată consecvenţa cu care îşi diversifică mixul de chiriaşi în funcţie de nevoile vizitatorilor." afirmă Cătălin Cucian, Operations Manager, Sonae Sierra România.

Cinematograful va proiecta cele mai recente producţii de film şi va fi amplasat la etajul al treilea al centrului comercial, în apropierea zonei de restaurante.

„Suntem entuziasmaţi de deschiderea noului nostru cinematograf Line Cinema în River Plaza Mall şi aşteptăm cinefilii din întregul judeţ pentru a viziona cele mai noi producţii de film începând cu data de 17 ianuarie. River Plaza Mall este principala destinaţie de cumpărături din judeţ, ceea ce ne face să fim încrezători în succesul componentei noastre de petrecere a timpului liber", a spus Mardale Silviu, General Manager, Line Cinema.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...